Vichy on Suomen johtava korkealaatuinen apteekkikosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö.

Louis Widmer on sveitsiläinen dermatologinen laadukas ihonhoitosarja, josta löytyy kosmetiikkatuotteita kasvoille, käsille ja vartalolle hajustettuina ja hajusteettomina.

Avène, apteekkikosmetiikan edelläkävijä, on ranskalainen luotettava ja turvallinen ihonhoitosarja, jonka valikoimasta löytyy laadukkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä.

Aco on pohjoisiin olosuhteisiin kehitetty hellävarainen ihonhoitosarja kasvoille ja vartalolle, hajustettuina ja hajusteettomina.


Suomalainen Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa.

Kotimainen Elivo ihonhoitosarja sisältää tuotteita kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon. Tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja ne sopivat päivittäiseen käyttöön.