Vichy on Suomen johtava korkealaatuinen apteekkikosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö.
IVY AÏA on täysin vegaaninen ja allergiasertifioitu ihonhoitosarja niille, jotka haluavat korkealaatuisia ihonhoitotuotteita ilman tarpeettomia kemikaaleja kohtuulliseen hintaan. Sarja ideologian mukaisesti ne eivät sisällä parabeeneja, hajusteita eikä väriaineita. Tuotteita ei ole testattu eläimillä

Avène, apteekkikosmetiikan edelläkävijä, on ranskalainen luotettava ja turvallinen ihonhoitosarja, jonka valikoimasta löytyy laadukkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä.

Aco on pohjoisiin olosuhteisiin kehitetty hellävarainen ihonhoitosarja kasvoille ja vartalolle, hajustettuina ja hajusteettomina.

Louis Widmer on sveitsiläinen dermatologinen laadukas ihonhoitosarja, josta löytyy kosmetiikkatuotteita kasvoille, käsille ja vartalolle hajustettuina ja hajusteettomina.

Suomalainen Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa.